ВАКУМ КЕСА ЦЕНТИ 60Х90цм 1/1

SKU: 9313 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355058823

Количина во кутија:  24 бр

Боја: како на слика

Димензија:  60х90 цм

Исклучително силна и издржлива вакуумска кеса за повеќекратна употреба,
опремена со двоен тесен зип. Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на торбата, а потоа целата торба може да се закачи во плакарот.
Вакум кеса со вакумирани работи може да се чува под креветот или да се стави во плакарот на полица.
Отстранување на воздухот се врши со помош на правосмукалка.
Штити од молци, влага и од мириси однадвор, а може да се стави ароматична кесичка во вакум кеса со што вакумирани работи ќе мирисаат убаво.

 

http://www.york.pl/start/products/view/093010/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВАКУМ КЕСА ЦЕНТИ 60Х90цм 1/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *