СУНЃЕР ЗА БАЊАЊЕ 1/1

SKU: 1401 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000969

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 60 бр

Боја: како на слика

Сунѓер за бања и масажа со интересен дизајн.
Класичниот овален облик и големина обезбедуваат удобност при користење.
Убави, естетски -4 бои создаваат визуелни бранови.
Идеален за капење и масирање на телото.

http://www.york.pl/start/products/view/014010/section/body

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ЗА БАЊАЊЕ 1/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *