СТАКЛОЧИСТАЧ СО ГРАТИС МИКРОФИБЕР КРПА

 

Description

EAN: 4043400253092

Боја: како на слика

Стаклобришач со гумена подлога + ГРАТИС микрофибер крпа, идеален сет за чистење на сите површини од нечистотија, прашина, флеки…

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАКЛОЧИСТАЧ СО ГРАТИС МИКРОФИБЕР КРПА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *