ПЛАСТИЧНО СТАПЧЕ ЗА ИНСЕКТИ

 

Description

EAN: 4043400535792

Количина во кутија: 30 бр

Боја: како на слика

Пластична тепалка за инсекти.

Големина: 45 см

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАСТИЧНО СТАПЧЕ ЗА ИНСЕКТИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *