ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СЕТ 5/1 СО РОТИРАЧКА КУКА

SKU: з053 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355004714

Количина во кутија: 24бр

Боја: како на слика

Закачалки пластични сет 5/1 со клипови за закачување на здолништа и џемпери, исто така погодни за закачување на панталони.

Ротирачката кука значи дека закачалката може да се закачи на секој агол.

 

http://www.york.pl/start/products/view/067010/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СЕТ 5/1 СО РОТИРАЧКА КУКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *