ЛОПАТКА МЕТАЛНА СО РАЧКА 22ЦМ

SKU: 0455510 Category: Tag:
 

Description

EAN: 402625011412

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

 

Лакирана метална лопатка со дрвена рачка. Големина: 22 цм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛОПАТКА МЕТАЛНА СО РАЧКА 22ЦМ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *