ДРШКА ДРВЕНА 140цм

SKU: 3401005-1 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4002525030475

Количина во кутија:  10 бр

Боја: како на слика

Дрвена дршка,големина: 140 см;  цврста, идеална за секој тип на метли и мопови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРШКА ДРВЕНА 140цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *