ЧЕТКА ЗА ОБУВКИ

 

Description

EAN: 4043400523812
Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Четка за обувки  со пластична рачка и вештачка длака. Големина: 16 см

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА ОБУВКИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *