РАКАВИЦИ ЛАТЕКС 100/1-С

SKU: 9233 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355057208

Параметри: 5 гр, големина С

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Еднократни, а сепак издржливи ракавици за заштита на рацете од надворешната средина.
Секоја ракавица одговара на десната и левата рака -совршени се за разни активности во домаќинството, градината и други активности кои бараат заштита на рацете.
Имаат лесен слој талк во прав што ги прави лесни за ставање и скинување. Имаат заоблен раб за лесна употреба. Спакувани во големо, економично пакување.

http://www.york.pl/start/products/view/092330/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАКАВИЦИ ЛАТЕКС 100/1-С”

Your email address will not be published. Required fields are marked *