КРПА ЗА ДОМАЌИНСТВО 30Х35ЦМ

SKU: 2012 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355009955

Количина во кутија: 80 бр

Боја: микс

Димензија: 30х35цм

Универзална крпа микрофибер крпа, практична за сува и влажна употреба;
Совршена за употреба во кујна, за бришење на работни плочи,  како и за  бришење на  мебел во градина.

http://www.york.pl/azur/products/view/020120

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА ЗА ДОМАЌИНСТВО 30Х35ЦМ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *