СЕТ КОФА 12Л ГАЛАКСИ СО СЕПАРАТОР ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 7020 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355008163

Количина во кутија: 6

Боја: како на слика

Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка. и посебна спојница за рачка. Дополнително кофата има контејнер за валкана вода што го олеснува чистењето,

http://www.york.pl/prestige/products/view/070200

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ КОФА 12Л ГАЛАКСИ СО СЕПАРАТОР ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *