Showing 1–9 of 16 results

0 out of 5

МОП ЕУРО

EAN: 5903355000594 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти. Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно, погоден за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, склопувачка рамка со четка овозможува…

0 out of 5

МОП ТОП YORK

EAN: 5903355003359 Количина во кутија: 30 бр Боја: како на слика Моп со четка која може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови. Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Идеален за отстранување на косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув. http://www.york.pl/start/products/view/081120/section/house

0 out of 5

МОП СМАРТ МИКРОФИБЕР

EAN: 5903355006046 Количина во кутија: 24 бр Моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти, лесно собира и потоа исплакнува нечистотија. Се користи за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, а склопувачка рамка со четка овозможува брзо и лесно да се…

0 out of 5

МОП ЦЕНТИ

EAN: 5903355007036 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика. Еуро моп Центи со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти,лесно собира и потоа исплакнува нечистотија. Се користи за перење и полирање на сите видови подови. Идеален моп за чистење на паркет, ламинат и други дрвени подови. Со микрофибер крпа, пластичен држач и пластична дршка, размер…

0 out of 5

МОП САЛСА

EAN: 5903355009733 Количина во кутија: 24 бр Посебен вид микрофибер отстранува силни дамки без употреба на детергенти, лесно собира, а потоа исплакнува нечистотија. За перење и полирање на сите видови подови, со специјална рамка за четка и армирана телескопска рачка за да стигнат до комплицирани места, на крајот на рачката има ротирачка дупка, така што мопот може да се закачи на куката….

0 out of 5

МОП КЛАСИК

EAN: 5903355070634 Количина во кутија: 24 бр Боја: микс Микрофибер ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, добро се одржува,  без ефект на ширење на нечистотија, за чистење и полирање на секој вид на подот. Специјална крпа и телескопска рачка помагаат  да се исчистат сите тешко достапни места, а преклоплива основа го олеснува поставувањето и…

0 out of 5

МОП РАСПРСКУВАЧКИ СО РЕЗЕРВОАР

EAN: 5903355070580 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Необична технолошка комбинација 2 во 1: MOП + распрскувач на течности, практичен и лесен за употреба – Подот за перење без користење кофа! Совршен за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази, специјалната ткаенина за чистење,  собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните…

0 out of 5

МОП ЕКСТРА СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА 130цм

EAN: 5903355085812 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Микрофибер моп ги отстранува нечистотиите дури и без употреба на детергенти, лесно фаќа нечистотија, се користи за чистење и полирање на секој вид на подот, посебно идеален за дрвени подови! http://www.york.pl/start/products/view/081480/section/house

0 out of 5

МОП ЦЕНТИ РАСПРСКУВАЧКИ СО РЕЗЕРВОАР

EAN: 5903355084037 Количина во кутија: 12 бр Боја: како на слика Необична технолошка комбинација 2 во 1: MOП + распрскувач на течности, практичен и лесен за употреба – Подот за перење без користење кофа! Совршен за чистење на секој вид на подот, како и за полирање дрвени суперфази, специјалната ткаенина за чистење,  собира 50% повеќе нечистотија и прашина од традиционалните…