Showing 73–81 of 82 results

0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ПОРТОКАЛ

EAN: 5906927022154 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на портокал. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1809-dz45-63

0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ВАНИЛА

EAN: 5906927022093 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на ванила. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1810-dz45-67

0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ЈАГОДА

EAN: 5906927022192 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на јагода. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1811-dz45-73

0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР РОЗА

EAN: 5906927022178 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на роза. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1812-dz45-78

0 out of 5

ПАРФИМИРАН ДИФУЗОР ЈАБОЛКО И ЦИМЕТ

EAN: 5906927022130 Количина во кутија: 32 ком Висина 20,3 Дијаметар 4,3 Парфимиран дифузор со ароматични стапчиња идеален за освежување на сите видови простории со арома на јаболко и цимет. http://www.bispol.pl/en/dyfuzory-i-woski-zapachowe/138/1814-dz45-87

0 out of 5

ПАРФИМИРАНА НОВОГОДИШНА И БОЖИЌНА СВЕЌА ВО ЧАША ФОЛИЈА

EAN: 590692702846 Време на горење: 22 часа Количина во кутија: 6 парчиња Парфимирана свеќа во чаша и фолија со празничен декор. http://www.bispol.pl/en/swiece-zapachowe/135/1777-sn72s-01

0 out of 5

НОВОГОДИШНА И БОЖИЌНА ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ФОЛИЈА

EAN: 5906927021935 Време на горење: 22 часа Количина во кутија: 6 парчиња Парфимирана свеќа во чаша и фолија со празничен декор. http://www.bispol.pl/en/swiece-zapachowe/135/1778-sn72s-07

0 out of 5

ПАРФИМИРАНИ СВЕЌИ ВО ЧАША АУРЕЛИА (сладок крем)

EAN: 5906927090139 Време на горење: 30 часа Количина во кутија: 8 ком Парфимирана свеќа во чаша АУРЕЛИА со арома на сладок крем. http://www.bispol.pl/en/swiece-zapachowe/70/1655-sn90-s

0 out of 5

ПАРФИМИРАНИ СВЕЌИ ВО ЧАША АУРЕЛИА (цветен микс)

EAN: 5906927090085 Време на горење: 30 часа Количина во кутија: 8 ком Парфимирана свеќа во чаша АУРЕЛИА со арома на цветен микс. http://www.bispol.pl/en/swiece-zapachowe/70/1657-sn90-k