ДАСКА MARTE ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x44cm

 

Description

EAN: 8003186017604
Даска за пеглање 120х44 цм
Прилагодување на височината на повеќе позиции до 95 см
Држач за парни станици со силиконски влошки и интегрирана шина за закачување на облека, армирана преграда за перење, ногарки со дијаметар од 35 mm, за максимална стабилност, држач за кабел, навлака за на рака, покривка од 100% памук.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА MARTE ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x44cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *