ДАСКА EASY ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm

 

Description

EAN: 8003186009302
Даска за пеглање 110х32 цм
4 нивоа на подесување висина до 92цм
100% памучна покривка
Одложувалиште за пегла од поцинкувана жица
Во повеќе дезени

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА EASY ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *