СУШАРА ALPINA 40М

СУШАРА ALPINA 40М

SKU: st194/4CPF Category: Tag:

Description

EAN: 8016754000229

Кула сушара 40м на тркалца. Силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во туш кабини, со  можност за преклопување на алишта.

 

 

http://www.colombo-newscal.com/en/product/alpina/#0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА ALPINA 40М”

Your email address will not be published. Required fields are marked *