ЈАЖЕ ЗА АЛИШТА 20м СО МЕТАЛНА ПОДЛОГА ЈОРК ПРЕСТИЖ

 

Description

EAN: 5903355042976
Количина во кутија: 50 бр

Боја: како на слика

Екстра јако јаже за алишта 20м со метална подлога.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/096850

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЈАЖЕ ЗА АЛИШТА 20м СО МЕТАЛНА ПОДЛОГА ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *