ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА СПРИНГ 24/1 ПРЕСТИЖ

SKU: 9607 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355056591

Количина во кутија: 40

Боја: како на слика

Штипки сет 24/1  со гумени рачки. Ефикасно чувајте ги алиштата , благодарение на меките клипови, тие не предизвикуваат деформации на облеката. Во модерни бои и дизајн.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/096070

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА СПРИНГ 24/1 ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *