ТОАЛЕТ СЕТ ЦЕНТИ

6406

ТОАЛЕТ СЕТ ЦЕНТИ

SKU: 6406 Category: Tag:

Description

EAN: 59033550004523

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Четка од сетот има специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно, има удобна рачка која е суспендирана на држач, со што се намалува развојот на бактерии на четката.

 

http://www.york.pl/centi/products/view/064060

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОАЛЕТ СЕТ ЦЕНТИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *