ТЕРМО ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ L

ТЕРМО ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ L

Description

EAN: 8003186054500

Термосензибилна покривка за даска за пеглање.
Сликата се менува со топлина, 100% памук

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТЕРМО ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *