ТАНДЕМ СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 8207 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355004882

Количина во кутија: 20

Боја: како на слика

Лопатка ПРЕСТИЖ и метла со рачка 120 см ПРЕСТИЖ -сет.
Гума на лопатка помага сетот прецизно да се прилепува на земјата, што го олеснува чистење и на најситна прашина.
Издржлива метла со специјална гума околу – благодарение на што се  избегнува механичко оштетување, на пр. ѕидови или скали при чистење.
Метлата има два вида влакна- за отстранување на помалата, мека нечистотија, како и за поголема, потешка контаминација.
Во сетот е вклучена и солидна рачка од 120 см со ротирачка дупка.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/082070

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТАНДЕМ СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *