СТАКЛОБРИСАЧ

0423005-0421005

СТАКЛОБРИСАЧ

SKU: 0423005 Category: Tag:

Description

EAN: 4043400504545
Количина во пакет: 6 бр
Стаклобрисач за чистење стаклени површини
Од пластика со гумен крај и микрофибер крпа која лесно се поставува,
со помош на ластика преку пластична основа
Се пере на 40 степени

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАКЛОБРИСАЧ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *