СТАЗА КОКОС 60Х35ЦМ

0720005

СТАЗА КОКОС 60Х35ЦМ

SKU: 0720005 Category: Tag:

Description

EAN:40434507003

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Стаза 100% кокос МАТ. Може да се користи на двете страни.

Големина: 60х35 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЗА КОКОС 60Х35ЦМ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *