СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 7007 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355005117

Количина во кутија: 24

Боја: како на слика

Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка и рачка. и посебна спојница за рачка.

http://www.york.pl/prestige/products/view/070070

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ КОФА 12Л СО ЦЕДАЛКА ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *