РОТАРИ МОП СЕТ СО 2 РЕФИЛИ ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 7270 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355056614

Количина во кутија: 2

Боја: како на слика

Модерна ротирачка четка 360 степени – микрофибер четка,сетот содржи 1 дополнителна микрофибер четка и превиткана, телескопска, цврста рачка во комплет со  пространа и стабилна кофа.
Чистење и замена на четка без да се допира. механизам “клик”.  Целиот сет е направен од цврста пластика а микрофибер јамката собира дури и најмалата нечистотија од целата површина на подот.
Идеален комплет за чистење на дрвени подови, панели и плочки.

http://www.york.pl/prestige/products/view/072700

http://www.youtube.com/embed/DLS_WqaWI78?autoplay=1

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РОТАРИ МОП СЕТ СО 2 РЕФИЛИ ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *