РЕФИЛ ЗА МОП ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 7530 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355042549

Количина во кутија: 35

Боја: како на слика

Рефил одличен за чистење на дрвени подови – панели, паркет, а исто така е погоден и за  плочки и подови.
Многу абсорбентен и собира нечистотија и прашина, лесно се плакне и добро извиткува.
Нишка произведена од исклучително издржлив материјал.

http://www.york.pl/prestige/products/view/075300

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА МОП ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *