РЕФИЛ ЗА МОП САТУРН ПРЕСТИЖ

SKU: 8119 Category: Tag:
 

Description

EAN:5903355007555

Количина во кутија: 24

Боја: како на слика

Рефил  за четка со телескопска рачка кој може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам со рачка, лесно е заменлив, бидејќи е механизам “клик”. Погоден за чистење на сите видови подови, добро се исплакнува и супер-абсорбентен, идеален за отстранување на косата и крзно од подови. П чистење со него површина е речиси целосно сува.

http://www.york.pl/prestige/products/view/081190

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА МОП САТУРН ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *