РЕФИЛ ЗА МОП ЗА ПОД ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 8137 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355048503

Количина во кутија: 24

Боја: како на слика

Рефил четка  на телескопска рачка може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам со рачка –  без валкање на раце.
Рефил погоден за чистење на сите видови подови, содржи посебен слој за чистење на микрофибер иделот за чистење може лесно да се извади од четка за да се измие.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/081370

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА МОП ЗА ПОД ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *