ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СЕТ 5/1

z052

ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СЕТ 5/1

SKU: з052 Category: Tag:

Description

EAN: 5903355004141

Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Закачалки пластични сет 5/1 со клипови за закачување на здолништа и џемпери, исто така погодни за закачување на панталони.

 

http://www.york.pl/start/products/view/067000/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЗАКАЧАЛКА ПЛАСТИЧНА СЕТ 5/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *