МОП СЕТ 12Л ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 7207 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355005148

Количина во кутија: 30

Боја: како на слика

Пространа и стабилна кофа, има посебна дупка преку која може да се види содржина во кофата. На дното постои посебен вдлабет за држење на кофата кога се поместува, со што се оневозможува лесно истурање на водата. Кофата содржи стабилна цедалка, а во сетот е со четка со синтетирики влакна и рачка од 120цм(рачката има ротациона дупка, со помош на која може да се закачи на кука).
Сетот е одличен за чистење на дрвени подови – панели, паркет и подови во плочки, како и сите други видови површини.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/072070

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП СЕТ 12Л ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *