МОП ЗА ПОД ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 8135 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355028369

Количина во кутија: 6

Боја: како на слика

Моп со практична четка на телескопска рачка која може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката – без валкање на рацете. Погоден е за чистење на сите видови подови, содржи посебен слој за чистење а  микрофибер делот за чистење може лесно да се извади од четка за да се измие.
Должината на рачката по проширувањето: 133,5 см
Должината на рачката по преклопување: 100 см

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/081350

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП ЗА ПОД ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *