КРПА МАГИЧНА ПВА

SKU: 2405 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355070726

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 36 бр

Магично абсорбентна крпа- апсорбира течности поефикасно од било кој друг сунѓер,
необична издржливост благодарение на зајакнувањето внатре во ткаенината.
Совршено ги отстранува влакната, трошки и прашина од тапацирот,
може да се користи со детергенти или само натопена со вода.
За време на сушењето, станува тврда, за да се преформира само треба да се натопи со вода.
Се пакува повторно во запечатена фолија, која е предвидена за чување на крпа.
Исплакнете ја крпа по употреба, истиснете и чувајте ја во кеса до следното користење.

http://www.york.pl/start/products/view/024050/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МАГИЧНА ПВА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *