ЛОПАТКА ЈОРК ПРЕСТИЖ

6107

ЛОПАТКА ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 6107 Category: Tag:

Description

EAN: 5903355004790

Количина во кутија: 24

Боја: како на слика

Лопатка со гума која помага прашината прецизно да се прилепува на земјата, што овозможува да се извади дури и најситна прашина.
Четка се вклопува во лопатка, која во склопот “кликнува” во неа.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/061070

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛОПАТКА ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *