ВАКУМ КЕСА ЗА ОБЛЕКА НА СВИТКУВАЊЕ 40Х60ЦМ КОРОНЕТ СЕТ 2/1

8798005

ВАКУМ КЕСА ЗА ОБЛЕКА НА СВИТКУВАЊЕ 40Х60ЦМ КОРОНЕТ СЕТ 2/1

SKU: 8798005 Category: Tag:

Description

EAN: 4047108000385

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Сет од две силни и издржливи  кеса за чување на облека,перници, постелнина и друго на принцип на исфрлување на воздух со свиткување.

Димензија 40х60цм
Кеса штити од молци, влага и  мириси однадвор, а во неа може да се стави и ароматична кесичка со што складирани работи ќе мирисаат убаво.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВАКУМ КЕСА ЗА ОБЛЕКА НА СВИТКУВАЊЕ 40Х60ЦМ КОРОНЕТ СЕТ 2/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *