ЗАКАЧАЛКА ЗА ВРАТОВРСКИ

-8337005

ЗАКАЧАЛКА ЗА ВРАТОВРСКИ

SKU: 8337005 Category: Tag:

Description

EAN: 40434002285107
Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Закачалка за вратоврски, метална сјајна закачалка со силиконски слој. Големина: 20×18 цм.  За 21 врска.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЗАКАЧАЛКА ЗА ВРАТОВРСКИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *