МОП ДВОНАМЕНСКИ + РАЧКА 120цм

SKU: 7515 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355104803
Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Комплет од издржлива рачка со ленти за двојна намена – привлекуваат прашина и чистаат тврдокорна нечистотија.
Употребата на микрофибер ленти гарантира подобра апсорпција од традиционалните рефили.
Рачка се вклопува во сите приврзаници од понуда од Јорк.
Ленти дополнително ја стабилизираат рачката при чистење на подот.

http://www.york.pl/start/products/view/075150/section/house

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП ДВОНАМЕНСКИ + РАЧКА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *