РАКАВИЦИ ГУМЕНИ YORK

SKU: 9211 Category: Tag:

Description

EAN: 5903355005995

Количина во кутија: 144 бр

Боја: како на слика

Силни и издржливи ракавици, идеални при изведување различни работи во близина на куќата и градината,
тие ги штитат рацете од нечистотија и контакт со детергенти (на пример, растителни пестициди),
големина Л , погодни за секои раце.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАКАВИЦИ ГУМЕНИ YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *