ГУМЕНИ РАКАВИЦИ Л ЈОРК ПРЕСТИЖ

SKU: 9217 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355055488

Количина во кутија: 48

Боја: како на слика

Исклучително издржливи гумени ракавици големина Л- за домаќинство и за градина.
На прстите е  специјален текстуриран адекват за дланката за да се спречи лизгање на предметите а специјалната памучна постава во ракавиците го спречува потењето на рацете.
Ракавиците се доволно густи за добро да ја изолираат температурата.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/092170

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ГУМЕНИ РАКАВИЦИ Л ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *