ВАКУМ КЕСА 70х145цм ЈОРК ПРЕСТИЖ

 

Description

EAN: 5903355058755

Количина во кутија: 24

Боја: како на слика

Исклучително силна и издржлива вакум кеса о двојно заклучување (zip). Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на кеса, а потоа целата кеса може да се закачи во плакарот. Може да се чува и под креветот или да се стави во плакарот на полица.
Отстранување на воздух се врши со помош на правосмукалка.
Вакум кеса штити од молци, влага и пенетрација на мириси однадвор, а може да се стави  ароматична кесичка заедно со предмети, за да мирисаат убаво.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/093060

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВАКУМ КЕСА 70х145цм ЈОРК ПРЕСТИЖ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *