САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ СО АМОРТИЗЕР ТРОЕН ПВЦ

 

Description

EAN: 8007025136815

САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ СО АМОРТИЗЕР ТРОЕН cm.118.5x52x54h Lt.330

Наменет е за складирање и заштита на предмети во домаќинството.
Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во надворешниот и внатрешниот простор.

 

https://www.gensiniplast.com/?s=3040

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ СО АМОРТИЗЕР ТРОЕН ПВЦ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *