Showing all 8 results

0 out of 5

ШТИПКИ КЛАСИК 20/1

EAN: 5903355007357 Количина во кутија: 30 бр Боја: како на слика Сет од 20 штипки во 4 убави, класични бои, со оптимална големина и издржливи, засилени со челичен клип. Наменети за внатрешна и надворешна употреба, не бојадисуваат облека. http://www.york.pl/start/products/view/096010/section/house

0 out of 5

ШТИПКИ ДРВЕНИ ЕКО 20/1

EAN: 5903355003854 Количина во кутија: 30 бр Боја: како на слика Сет од 20 дрвени штипки, еколошки – направени од дрво, со оптимална големина. http://www.york.pl/start/products/view/096050/section/house

0 out of 5

ШТИПКИ 20/1 СТАНДАРД

EAN: 5903355003847 Количина во кутија: 30 бр Боја: како на слика Сет од 20 штипки во 4 убави, класични бои, со оптимална големина,издржливи, засилени со челичен клип. Наменети за внатрешна и надворешна употреба, не бојадисуваат облека. http://www.york.pl/start/products/view/096000/section/house

0 out of 5

ШТИПКИ ДРВЕНИ 50/1

EAN: 4043400538847 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Дрвени штипки за алишта, 50 парчиња.

0 out of 5

ШТИПКИ ПЛАСТИЧНИ 20/1

EAN: 4043400539103 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Пластични штипки за алишта, 20 парчиња.

0 out of 5

ШТИПКИ ГУМИРАНИ 24/1

EAN: 4047108000293 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Пластични штипки за алишта со гумена обвивка, 24 парчиња.

0 out of 5

ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА 10/1 ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355008088 Количина во кутија: 30 Боја: како на слика Ефективно чувајте ја облека со штипки сет 10/1  Престиж, кои благодарение на меките клипови не предизвикуваат деформации на облеката и не се лизгат од раката благодарение на гумените елементи. http://www.york.pl/prestige/products/view/096030

0 out of 5

ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА СПРИНГ 24/1 ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355056591 Количина во кутија: 40 Боја: како на слика Штипки сет 24/1  со гумени рачки. Ефикасно чувајте ги алиштата , благодарение на меките клипови, тие не предизвикуваат деформации на облеката. Во модерни бои и дизајн. http://www.york.pl/prestige/products/view/096070