Showing 1–9 of 25 results

0 out of 5

ЧЕТКА ДВОСТРАНА ЗА РАЦЕ

EAN: 5903355002444 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Удобна за користење со рака двострана четка Направена од дрво, добар зафат за држење во рака Тешки влакна овозможуваат ефикасно отстранување на нечистотијата од рацете и ноктите

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ

EAN: 5903355002543 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Добро функционира кога ги чистите обемни дамки на тврди површини Совршено се вклопува во раката Особено избраните влакна ќе се справат со нечистотија на различни површини

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ

EAN: 4002625030048 Количина во кутија: 10 бр Четка за рибање на нечистотии Димензија 21cm Добро функционира кога ги чистите обемни дамки на тврди површини Совршено се вклопува во раката Особено избраните влакна ќе се справат со нечистотија на различни површини

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РАЦЕ

EAN: 4043400513363 Четка за раце Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РАЦЕ

EAN: 4043400213027 Двострана четка за раце Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

ЧЕТКА ДРВЕНА ЗА РИБАЊЕ СО НАВОЈ

EAN: 5903355002451 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Дрвена четка за рибање со навој, има многу тврди влакна за чистење на тврдокорната нечистотија, идеална за чистење на гаражи и магацини. Четка особено погодна за чистење на тврди површини кои се отпорни на гребење – улици, тротоари, асфалтирани камења. Четка има цврста пластика – одлична за дрвена или пластична рачка.

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РАЦЕ МИДИ

EAN: 5903355000808 Количина во кутија:  36 бр Боја: микс Четка за раце МИДИ има погодна рачка и тврди влакна, има посебна поддршка за палецот, погодна за чистењето на тврди површини. http://www.york.pl/start/products/view/040020/section/house

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА САДОВИ СПРИНГ

EAN: 5903355000808 Количина во кутија:   40 бр Боја: микс Четка со удобна рачка,средно тврди влакна, има  рамен крај идеален за стружење на остатоци од храна или изгореници на садовите. Добро се мие и има посебна дупка за закачување на куката. http://www.york.pl/start/products/view/041020/section/house

0 out of 5

ЧЕТКА ЗА БАЊАЊЕ YORK

EAN: 5903355000785 Количина во кутија:  24 бр Боја: микс Класична четка за миење на грбот, удобна за употреба  благодарение на долгата рачка која лесно може да стигне до сите делови на грбот. Влакна со соодветна цврстина се пријатни и нежни на кожата и идеално ја извршуваат својата функција за перење. Таа мие и пријатно го масира грбот, со што овозможува релаксација…