Showing all 5 results

0 out of 5

СПИРАЛНА МРЕЖА МАКСИ

EAN: 5903355000549 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 27 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СПИРАЛНА МРЕЖА МИНИ

EAN: 5903355000556 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 300 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 15 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МРЕЖА ЗА САДОВИ 3/1

EAN: 5903355000341 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 80 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 36 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МРЕЖА ЗА САДОВИ МАКСИ

EAN: 5903355000525 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 32 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧИСТАЧ ЗА ТРЕВА

EAN: 4047108006820 Количина во кутија: 6 бр Боја: како на слика Чистач за трева 140 цм со челична четка и дрвена дршка.

Quick view Read more
View detail