Showing 1–9 of 12 results

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ

EAN: 4043400516135 Тоалет сет-комплет од четка и подлошка Димензија: 39цм Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ

EAN: 4043400516265 Комплет за тоалет, составен од четка и подлошка Димензија : 44 цм Количина во кутија: 10 бр

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ ЛУКС

EAN: 5903355000761 Количина во кутија: 24 бр Четка од сетот има специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно. Тоалетна четка има пригодна рачка и е суспендирана на држач, со што се намалува развојот на бактерии на неа. http://www.york.pl/start/products/view/064020/section/house

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ МИНИ

EAN: 59033550001959 Количина во кутија: 30 бр Четка од сетот има специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно. Тоалетна четка има пригодна рачка и е суспендирана на држач, со што се намалува развојот на бактерии на неа. http://www.york.pl/start/products/view/064030/section/house

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ КОРНЕР

EAN: 59033550002291 Количина во кутија: 40 бр Триаголен облик на сетот-држачот овозможува да се вклопи во аголот на секоја бања, тоалетна четка има пригодна рачка и специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно. http://www.york.pl/start/products/view/064040/section/house

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ ЦЕНТИ

EAN: 59033550004523 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Четка од сетот има специјално обликувани влакна за да ги достигне сите агли на тоалетот и да ги исчисти темелно, има удобна рачка која е суспендирана на држач, со што се намалува развојот на бактерии на четката. http://www.york.pl/centi/products/view/064060

0 out of 5

ТОАЛЕТНА ЧЕТКА

EAN: 4002625158261 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Четка пластична за тоалет.

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ МЕТАЛЕН

EAN: 4043400517781 Количина во кутија: 4 бр Боја: како на слика Комплет за тоалет од нерѓосувачки челик. Големина: 41 см.

0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355004783 Количина во кутија: 16 Боја: како на слика Тоалет сет со модерен изглед и бои. Удобна рачка направена од нелизгачки материјал, стабилен носач кој дополнително има гумен елемент кој го спречува движењето на подот. http://www.york.pl/prestige/products/view/064050