Showing 1–9 of 17 results

0 out of 5

СУШАРА GLAM 18M

EAN: 8003186006707 Сушара со 18м жица за сушење, емајлирана челична рамка , анти-рѓосувачка. http://www.colombo-newscal.com/en/product/glam/

0 out of 5

СУШАРА GOCCIOLO 5M

EAN: 8003186050908 Сушара кратка и пролагодлива за раце, идеална за балкон или радијатор со 5м жица за сушење. http://www.colombo-newscal.com/en/product/gocciolo/

0 out of 5

СУШАРА BALCONY 18M

EAN: 8003186000507 Сушара за сушење на балкон со 18м жица за сушење, со лакирани челични рамки, анти-‘рѓчосувачка, прилагодлива и со силни ногари. http://www.colombo-newscal.com/en/product/balcony/

0 out of 5

СУШАРА ALPINA 30М

EAN: 8016754000250 Димензии: 68 х 155 х 4 цм Кула сушара 30м на тркалца. Силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во туш кабини, со  можност за преклопување на алишта. http://www.colombo-newscal.com/en/product/alpina/#0

0 out of 5

СУШАРА ALPINA 40М

EAN: 8016754000229 Кула сушара 40м на тркалца. Силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во туш кабини, со  можност за преклопување на алишта. http://www.colombo-newscal.com/en/product/alpina/#0

0 out of 5

СУШАРА TITANO 30М

EAN: 8003186057501 Димензии:  69 х 122 х 10 цм Сушара за алишта 30м, двострано цинкована нерѓосувачка жица за сушење, 15 кг тежина на алишта, висока стабилност, на тркалца.

0 out of 5

СУШАРА OLYMPO

EAN: 8003186074102 Сушара за алишта со нерѓосувачка жица за сушење, 8 кг тежина на алишта, висока стабилност. http://www.colombo-newscal.com/en/product/olympo/

0 out of 5

СУШАРА PLAST 20М

EAN: 8003186054203 Димензии:  55,5 х 8,5 х 128 цм Сушара 20м на тркалца, со силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во секоја просторија, со можност за преклопување на алишта. http://www.colombo-newscal.com/en/product/plast-20/#0

0 out of 5

СУШАРА ЅИДНА 120 SALIESTENDI

EAN: 8003186049704 Ѕидна сушара 120  за 3,5 кг тежина на алишта, 7,2м жица за сушење, лесна за фиксирање. http://www.colombo-newscal.com/en/product/saliestendi/