Showing 1–9 of 22 results

0 out of 5

СУНЃЕР МРЕЖА ЗА БАЊАЊЕ КОКОС КИДС

EAN: 5903355007647 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Сунѓер мрежа за бањање за деца, во вид на животно  што прави забава за детето Сунѓерот е направен од меки материјали пријатни на допир, има јамка за закачување (на пр. за туш) или чување и за сушење

0 out of 5

СУНЃЕР МРЕЖА ЗА БАЊАЊЕ

EAN: 5903355007654 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Сунѓер мрежа за бањање -класичен чистач за телото. Ефикасно мие и го чисти телото. Ефикасно произведува пена од гелови за туширање. Има јамка за да овозможи лесно сушење и складирање по употреба, на пр. за туш

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ СЕТ 3/1 ФОЛИЈА

EAN: 5903355000273 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 45 бр Двослојни (од мека пена и влакна), повеќенаменски, издржливи сунѓери во неколку различни бои, спакувани во фолија, сет 3/1. Ергономска форма на сунѓерот обезбедува удобно сместување во раката, заштита на рацете и ноктите од оштетување. Мек пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини, а груб влакна слој е идеален…

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МАКСИ 5/1

EAN: 5903355000518 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 50 бр Боја: како на слика Димензија: 10 х 7 х 2,9 цм Двослоен (мека пена и влакна), повеќенаменски, издржлив сунѓер во неколку различни бои, мек пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини а груб влакна слој е идеален за отстранување на сушени и перзистентни дамки. Сунѓер е доволно голем…

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ ЏАМБО 10/1

EAN: 5903355000136 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 40 бр Боја: како на слика Димензија: 9 х 6 х 2,9 цм Двослоен (од мека пена и влакна), повеќенаменски, издржлив сунѓер во неколку различни бои. Мека пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини, а груби влакна слој е идеален за отстранување на сушени и перзистентни дамки. Големина идеален за…

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕГАПАК 24+4 ГРАТИС

EAN: 59033550045571 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20 бр Боја: како на слика Димензија: 8,5 x 5,5 x 2,5 цм Двослоен сунѓер од мека пена и влакна, повеќенаменски, издржлив и во неколку различни бои Мек пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини, а груб влакна слој е идеален за отстранување на сушени и перзистентни дамки. Удобен за…

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ ПЛАСТИФИЦИРАН 1/1

EAN: 5903355000181 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 бр Боја: како на слика Димензија: 11 x 8 x 2,5 цм Траен сунѓер за чистење, покриен со слој на отпорна пластика која не ја изгребува исчистената површина, Идеално погоден за отстранување тешки дамки од тефлон и други деликатни површини, бидејќи неговата специјална површина не го отстранува тефлонскиот слој од садовите и не остава гребнатини…

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕТАЛИЗИРАН 1/1

EAN: 5903355000174 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 бр Боја: како на слика Димензија: 12 x 8 x 2,7 цм Траен сунѓер за чистење, покриен со слој на деликатна метална решетка, со посебни својства (не ја гребе чистата површина). Идеално погоден за отстранување тешки дамки од тефлон и други деликатни површини, бидејќи неговата специјална површина не го отстранува тефлонскиот слој од садовите и не…

0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МАКСИ СЕТ 5/1

EAN: 5903355086093 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 48 бр Боја: како на слика