Showing all 2 results

0 out of 5

СТОЛБ СВЕЌИ 60х120 1/1

EAN: 5906927350-110,134,196 Столб свеќa 1/1 со димензија 60х120 мм, достапна во бела,окер и црвена боја

0 out of 5

СТОЛБ СВЕЌИ 40х60 СЕТ 4/1

Столб свеќи сет 4/1 со  димензија 40х60 мм, достапни во : црвена,окер,бела,сина,зелена и темно црвена боја