Showing all 7 results

0 out of 5

СТАКЛОЧИСТАЧ

EAN: 4043400504545 Количина во пакет: 6 бр Стаклобрисач за чистење стаклени површини Од пластика со гумен крај и микрофибер крпа која лесно се поставува, со помош на ластика преку пластична основа Се пере на 40 степени

0 out of 5

СТАКЛОЧИСТАЧ СО СУНЃЕР

EAN: 5903355000990 Количина во кутија:  24 бр Боја: микс Бришачот совршено ја брише водата од рамни површини, има можност за монтирање на рачката на бришачот, со што можат ефикасно да се измијат прозорците и стаклата. http://www.york.pl/start/products/view/084010/section/house

0 out of 5

СТАКЛОЧИСТАЧ РАСПРСКУВАЛКИ СО РЕЗЕРВОАР

EAN: 5903355084044 Количина во кутија:  24 бр Боја: како на слика Бришачот со рачка и резервоар, совршено распрскува детергент и истовремено ја брише водата од рамни површини, со што можат ефикасно да се измијат сите видови на прозорците и стаклата.

0 out of 5

СТАКЛОЧИСТАЧ СО ГРАТИС МИКРОФИБЕР КРПА

EAN: 4043400253092 Боја: како на слика Стаклобришач со гумена подлога + ГРАТИС микрофибер крпа, идеален сет за чистење на сите површини од нечистотија, прашина, флеки…

0 out of 5

СТАКЛОЧИСТАЧ 30цм

EAN: 5903355002918 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Стаклолисталот совршено ја брише водата на рамни површини. Должината на раката на бришачот е 30см. Има регулирана рачка  – може да се прилагоди на само местото на користење со што се ефикасно чистат прозорците и стаклата. http://www.york.pl/start/products/view/084410/section/house

0 out of 5

ГУМЕН БРИШАЧ ЗА ТУШ КАБИНИ ЈОРК ПРЕСТИЖ

EAN: 5903355055273 Количина во кутија: 24 Боја: како на слика Гумен бришач кој цврсто се придржува за туш кабина а е исто така е погоден за полукружни кабини. Многу удобна рачка изработена од специјален материјал без лизгање а гумата има специјална дупка за закачување на куката. http://www.york.pl/prestige/products/view/081390

0 out of 5

ПЛАСТИЧНА ПОДНА ГУМА 45цм

EAN: 5903355028307 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика ПЛАСТИЧНА ПОДНА ГУМА 45цм, ги отстранува истурените течности од површините и има цврста пластична спојка за која се прицврстува рачка, практична за употреба во домаќинството, работилница, фризерски и козметички салони, совршена за чистење на плочки, прозорци и други големи површини. http://www.york.pl/start/products/view/084480/section/house