Showing 1–9 of 13 results

0 out of 5

СТАЗА ГУМЕНА 35х53 цм YORK

EAN: 5903355057925 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Стаза со гумено дно, идеална да се користи дома, во канцеларија или продавница (за употреба и надвор и внатре). Изработена е од висококвалитетни, издржливи материјали, благодарение на кои е издржлива,  а гумата не се распаѓа, во убав,модерен дизајн. Ефикасно собира нечистотија, кал и вода – бидејќи е абсорбирачка. Практична…

0 out of 5

СТАЗА АБСОРБИРАТНА 60Х90цм црна

EAN: 4043400506945 Количина во кутија: 5 бр Боја: како на слика Стаза абсорбиратна 60х90цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, во сиво црна боја, INDOOR.

0 out of 5

СТАЗА АБСОРБИРАТНА 60Х90цм кафеава

EAN: 4047108007803 Количина во кутија: 5 бр Боја: како на слика Стаза абсорбиратна 60х90цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, во кафеава боја, INDOOR.

0 out of 5

СТАЗА АБСОРБИРАТНА 90Х150цм црна

EAN: 4043400506938 Количина во кутија: 1 бр Боја: како на слика Стаза абсорбиратна 90х150цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, во црна боја, INDOOR.

0 out of 5

СТАЗА АБСОРБИРАТНА 90Х150цм кафеава

EAN: 4043400506938 Количина во кутија: 1 бр Боја: како на слика Стаза абсорбиратна 90х150цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, во кафеава боја, INDOOR.

0 out of 5

СТАЗА АБСОРБИРАТНА 120х240цм

EAN: 9007993711205 Количина во кутија: 1 бр Боја: како на слика Стаза абсорбиратна 90х150цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга.

0 out of 5

СТАЗА АБСОРБИРАТНА 120х180цм

EAN: 900799301199 Количина во кутија: 1 бр Боја: како на слика Стаза абсорбиратна 120х180цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга.

0 out of 5

СТАЗА АБСОРБИРАТНА 60х40ЦМ

EAN:4043400507966 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Стаза абсорбиратна 60х40цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, INDOOR.

0 out of 5

СТАЗА КОКОС 60Х35ЦМ

EAN:40434507003 Количина во кутија: 10 бр Боја: како на слика Стаза 100% кокос МАТ. Може да се користи на двете страни. Големина: 60х35 см.