Showing 1–9 of 20 results

0 out of 5

СКАЛИ LEONARDO 2

EAN: 8003186024008 Димензии 79 х 50,5 х 4,5 цм Скали 2- тип чекор скали, висина до 50цм, алуминиум, 4цм ширина кога е затворена скала, до 150 кг оптеретување. Практична за одложување. http://www.colombo-newscal.com/en/product/leonardo/#0

0 out of 5

СКАЛИ LEONARDO 3

EAN: 8003186021601 Димензии 105 х 50,5 х 4,5 цм Скали 2- тип чекор скали, висина до 75 цм, алуминиум, 4цм ширина кога е затворена скала, до 150 кг оптеретување. Практична за одложување. http://www.colombo-newscal.com/en/product/leonardo/#0

0 out of 5

СКАЛИ STARK 5

EAN: 8003186008503 Челик / алуминиумска скалила. Од 4 до 6 чекори, цеваста челична рамка 40 × 24 мм, нелизгачки скали, широка платформа, во согласност со EN 131, сертифициран од TÜV-GS. http://www.colombo-newscal.com/en/product/stark/

0 out of 5

СКАЛИ STABILO 2

EAN: 8003186046505 Скали со челичен чекор (2 и 3),  30 × 20 mm,  нелизгачки, во согласност со EN 14183, заверени од TÜV-GS. http://www.colombo-newscal.com/en/product/stabilo/

0 out of 5

СКАЛИ STABILO 3

EAN: 8003186046604 Скали со челичен чекор (2 и 3),  30 × 20 mm,  нелизгачки, во согласност со EN 14183, заверени од TÜV-GS. http://www.colombo-newscal.com/en/product/stabilo/

0 out of 5

СКАЛИ FACTOTUM 2

EAN: 8003186004703 Скали со челичен чекор (2, 3,4), структура 35 × 20 mm,  нелизгачки, во согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS. http://www.colombo-newscal.com/en/product/factotum/

0 out of 5

СКАЛИ FACTOTUM 3

EAN: 8003186004802 Скали со челичен чекор (2, 3,4), структура 35 × 20 mm,  нелизгачки, во согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS. http://www.colombo-newscal.com/en/product/factotum/

0 out of 5

СКАЛИ FACTOTUM 4

EAN: 8003186017000 Скали со челичен чекор (2, 3,4), структура 35 × 20 mm,  нелизгачки, во согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS. http://www.colombo-newscal.com/en/product/factotum/

0 out of 5

СКАЛИ FACTOTUM 2 aluminium+tappetino

EAN: 8003186016300 Скали со 2 и 3 или 4 чекори, со алуминиумска конструкција од  35 × 20 мм, со нелизгачка гумена подлога, во согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS. http://www.colombo-newscal.com/en/product/factotum-al-tappetino/